Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε την ημέρα που παρουσιάστηκε ως παίκτης της Αλ Νασρ, σε ένα γεμάτο γήπεδο, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές μου στο ποδόσφαιρο». Με αυτά τα λόγια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας της Σαουδικής Αραβίας, θυμήθηκε την ημέρα που παρουσιάστηκε ως παίκτης της Αλ Νασρ, σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θυμάμαι την πρώτη μέρα που ήμουν εδώ. Ήμουν λίγο νευρικός, όπως ήταν αναμενόμενο. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ήμουν με την οικογένειά μου, ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. Τώρα είναι τελείως διαφορετικά, είμαι πιο χαλαρός, προσαρμοσμένος και  με καλές αναμνήσεις», είπε.

O Ρονάλντο συνέχισε: «Ήταν φανταστικό. Φυσικά, θυμάμαι πολλά από την πρώτη μέρα. Η ημέρα της παρουσίασής μου ήταν υπέροχη. Περίμενα όλα όσα συνέβησαν γιατί ήταν επίσης μια ξεχωριστή μέρα για αυτούς τους φιλάθλους, όχι μόνο για εμένα  και την οικογένειά μου. Ήταν μια εντελώς διαφορετική μέρα και ήμουν πραγματικά έκπληκτος και ήταν φανταστικό. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές μου στο ποδόσφαιρο. Όταν έχεις μια τέτοια παράσταση απόδοση, είναι πάντα μια καλή ανάμνηση».

Ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας Pro League λόγω τραυματισμού, καθώς η ομάδα του Αλ Νασρ ολοκλήρωσε τη σεζόν της με νίκη 3-0 επί της Αλ-Φατέχ την Τετάρτη (31/5).

Ο 38χρονος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 γκολ σε 16 αγώνες-συνολικά 1.436 λεπτά και τις καθυστερήσεις-, έχοντας παίξει κάθε λεπτό σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος, εκτός από την ισοπαλία 1-1 με την Αλ Έτιφαγκ τον περασμένο μήνα, όταν αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό, και τον τελευταίο αγώνα της Τετάρτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!