Ο Περικλής Ταυρόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο και θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Elite League.

Τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς ξεκινά ο Πανιώνιος. Η ιστορική ομάδα εξασφάλισε την άνοδο της στην Elite League όπου θα πορευτεί και εκεί με τον Περικλή Ταυρόπουλο. Περικλής Ταυρόπουλος

Η σεζόν προβλέπεται αρκετά απαιτητική κι έτσι ο Πανιώνιος ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Περικλής Ταυρόπουλος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Με τον coach Ταυρόπουλο στον πάγκο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ κατάφερε κατά τη σεζόν 2022-2023 να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και ταυτόχρονα να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF Trophy) και να αγωνιστεί στο πρώτο Final-8 στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τις 7 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Basket League».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου:

«Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, από το σημείο που γνωρίσαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και καταφέραμε να γίνουμε οικογένεια εντός κι εκτός γηπέδου, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πέτυχε το στόχο του με την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ανώτερη κατηγορία και με δυσκολότερη αποστολή η πρόκληση είναι ακόμα μεγαλύτερη και θα βαδίσουμε ακριβώς στον ίδιο δρόμο ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πάντοτε θα είναι ο πρωταθλητισμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του και θέλουμε να είναι και πάλι κοντά μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!