Πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ χρίζουν τον Παναθηναϊκό ισπανικά δημοσιεύματα.

Πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ χρίζουν τον Παναθηναϊκό ισπανικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του encestando, οι «πράσινοι» προσπαθεί να του αποσπάσει την υπογραφή αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Παρτίζαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται εδώ και λίγες μέρες την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ όπως μάθαμε. Ο σούτινγκ γκαρντ λύνει το συμβόλαιό του με την Παρτίζαν και έχει ενδιαφέρον από αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός προηγείται αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με ορισμένες πηγές είναι κοντά. Δεν είναι πολλοί οι αστέρες της Ευρωλίγκας που έχουν λήξει το συμβόλαιο αυτόν τον Ιούνιο και ο Πάντερ είναι ένας από αυτούς. Η ίδια η Παρτίζαν ελπίζει να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσει να τον πείσει, αλλά ο Πάντερ δύσκολα θα μείνει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. δ