Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Αντόνιο Κορδόν θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει ο Αντόνιο Κορδόν προκειμένου να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της ισπανικής «Marca», ο Ισπανός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αμέσως μετά θα τον ανακοινώσουν και επίσημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αντόνιο Κορδόν αναμένεται να έχει συμβουλευτικό ρόλο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία κέρδισε φέτος την παραμονή της στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ως νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, αναμένεται να τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας και να τον επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.