Ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε από τον Νεϊμάρ να βρεθεί στο πλευρό των Χιτ στους τελικούς του NBA κόντρα στους Νάγκετς, αφού τον θέλει δίπλα του.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ζήτησε από τον Νεϊμάρ να βρεθεί στο πλευρό των Χιτ στους τελικούς του NBA κόντρα στους Νάγκετς, αφού τον θέλει στο πλευρό του.

Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε πως ο Νεϊμάρ του ευχήθηκε καλή τύχη ενόψει των τελικών, τότε το κάλεσμα ήταν ξεκάθαρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμι Μπάτλερ:

«Το καλό που του θέλω να είναι είναι εκεί. Νέι (σ.σ παρατσούκλι του Νεϊμάρ), ξέρω ότι με βλέπεις από κάπου, το καλό που σου θέλω να έρθεις!

Είναι φίλος μου. Μέρος της ρουτίνας μου τις μέρες των αγώνων είναι να παρακολουθώ highlights από διάφορα αθλήματα, με τύπους που με εμπνέουν να είμαι σπουδαίους. Είναι ένας από αυτούς. Πιθανότατα έχω δει τα highlights του περισσότερες φορές από όσο πρέπει.

Ο Ζβέρεβ, ο Αλκαράθ και η Σερένα Γουίλιαμς στο τένις είναι αθλητές που παρακολουθώ. Λατρεύω να παρακολουθώ κάποιον σπουδαίο, σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς ο Νεϊμάρ είναι φίλος μου, οπότε τον προσέχω περισσότερο. Με αυτόν στην γωνιά μου θα είμαι μία χαρά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!