Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφτασε σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης από τον Παναθηναϊκό και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που αναφέρουν πως συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα έναν. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Τουρκία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι η Τράμπζονσπορ προσέφερε στον Έλληνα διεθνή 900.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 2,7 εκατ. ευρώ στην τριετία συν 200.000 ευρώ ετησίως σε εφικτά μπόνους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!