Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του παραδέχθηκε ότι «βαδίζει» χωρίς πλάνο στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα… προβλήματα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε σήμερα στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, μετά τη νίκη του επί του Ισπανού Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα με 6-3, 7-6(4), 6-2, ωστόσο μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι «βαδίζει» χωρίς πλάνο στο φημισμένο τουρνουά γκραν σλαμ. Τσιτσιπάς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεδομένου ότι στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε ότι δεν έχει κάποιο σχέδιο για το υπόλοιπο του τουρνουά και πως, αντίθετα, προσαρμόζεται σε ό,τι… έρχεται προς το μέρος του.

«Στη διάρκεια ενός γκραν σλαμ, δεν υπάρχει πλάνο» είπε ο 24χρονος πρωταθλητής και συνέχισε: «Πράγματα πετάγονται προς εσένα κι εσύ απλά πρέπει να αντιδράσεις σε αυτά και να κάνεις κάτι.

Επομένως, εύχομαι να υπήρχε ένα πλάνο. Ίσως στο μυαλό του Ράφα (σ.σ. Ναδάλ, ο πολυνίκης του τουρνουά με 14 τίτλους), όταν παίζει εδώ, υπάρχει κάποιου είδους πλάνο.

Όμως, απλά πρέπει να προσαρμοστείς στα χτυπήματα του κάθε παίκτη, στην ιδέα του κάθε παίκτη για το πως πρόκειται να παίξουν εναντίον σου. Έτσι “δουλεύουν” τα πράγματα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι αρκετά σίγουρος για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη διάρκεια ενός ματς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!