Τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «32» του Ρολάν Γκαρός.

Τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους «32» του Ρολάν Γκαρός. Ο 31χρονος Αργεντινός (Νο 95 στον κόσμο) επικράτησε στον 2ο γύρο του Πορτογάλου Νούνο Μπόργκες 7-6, 6-4, 6-3 σε 2 ώρες και 32 λεπτά και θα βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα τενίστα στην επόμενη φάση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές στο παρελθόν, με τον Τσιτσιπά να μετρά τέσσερις νίκες, εκ των οποίων τρεις συνεχόμενες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στο περσινό Laver Cup, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί εύκολα 6-2, 6-1.

Ο Σβάρτσμαν, πάντως, έχει καταγράψει πολύ αξιόλογες πορείες στο Ρολάν Γκαρός, με καλύτερη αυτή του 2020, όταν έφτασε ως τα ημιτελικά, ενώ το 2018 και το 2021 σταμάτησε στους «8».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!