Οι αναλυτές του NBA δεν παρασύρονται από την επιτυχία των Μαϊάμι Χιτ και δεν δίνουν πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν φέρει τα… πάνω-κάτω στο NBA καθώς από τη θέση του απόλυτου αουτσάιντερ έχει βρεθεί στους τελικούς του NBA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χαρακτηριστικά έριξαν στο καναβάτσο τους Μιλγουόκι Μπακς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Μπόστον Σέλτικς, όλους με μειονέκτημα έδρας. Και στις τρεις σειρές μάλιστα απουσίαζαν δύο πολύ σημαντικά «όπλα», ο Τάιλερ Χίρο και ο Βίκτορ Ολαντίπο.

Ωστόσο, οι αναλυτές του NBA δεν παρασύρονται από την επιτυχία της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα και δεν δίνουν πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου. Πιο συγκεκριμένα, έδωσαν 89% πιθανότητες στους Ντένβερ Νάγκετς και μόλις 11% στους Μαϊάμι Χιτ. Ποσοστά που δεν αποκλείεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της σειράς και ανάλογα με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!