Η Κοπεγχάγη προστέθηκε στη μακρά λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα.

Είναι δεδομένο πως ο Λουίς Πάλμα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Εξάλλου και ο ίδιος έχει τονίσει πως βλέπει το μέλλον του μακριά από τους «κιτρινόμαυρους». Και όχι τυχαία καθώς πάρα πολλές ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ρέιντζερς εξακολουθούν να τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, όμως φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Η ομάδα που έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο τις τελευταίες μέρες και κυνηγά την υπογραφή του παίκτη είναι η Κοπεγχάγη.

Θυμίζουμε πως ο Άρης που έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Άντερλεχτ και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση του Λουίς Πάλμα διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!