Ο Κουίνσι Πρόμες, διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για διακίνηση κοκαΐνης.

Ο Κουίνσι Πρόμες, διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας, βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες.

Μετά από την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του ξαδέρφου του, τον οποίο και μαχαίρωσε, συνελήφθη καθώς εμπλέκεται στη διακίνηση τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία, αυτή η ποσότητα κοκαΐνης ανέρχεται σε δύο παρτίδες περίπου, με βάρος 650 κιλών και 713 κιλών, οι οποίες εντοπίστηκαν το 2020 σε ένα κοντέινερ στο λιμάνι της Αμβέρσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, η αξία αυτών των ναρκωτικών αγγίζει τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Η δικογραφία κατά του Πρόμες φαίνεται να συμπεριλαμβάνουν και την υποψία της συμμετοχής του σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής θα οδηγηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα (5/4) και μέχρι τότε θα παραμείνει προφυλακιστέος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!