Σε... πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι της Βουδαπέστης σε κοντινή απόσταση απ’ την «Puskas Arena», όπου θα διεξαχθεί το βράδυ ο μεγάλος τελικός του Europa League.

Σε… πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι της Βουδαπέστης σε κοντινή απόσταση απ’ την «Puskas Arena», όπου θα διεξαχθεί το βράδυ ο μεγάλος τελικός του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα, λόγω επεισοδίων στα οποία πήραν μέρος οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά και… συνασπισμός οπαδών της Φερεντσβάρος και της πολωνικής Σλασκ Βρότσλαβ!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οπαδοί της ουγγρικής και της πολωνικής ομάδας, συνασπίστηκαν μαζί με αυτούς της Ρόμα, εναντίον των οπαδών της Σεβίλλης. Οι Ούγγροι και οι Πολωνοί μάλιστα έκαναν έφοδο» στη fan zone της ισπανικής ομάδας που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το γήπεδο, αναζητώντας τους “Biris”, δηλαδή το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι των οπαδών της Σεβίλλης!

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με τη συμμετοχή και Ιταλών οπαδών, που είχαν ως αποτέλεσμα (με βάση την ανακοίνωση της ουγγρικής αστυνομίας) τον τραυματισμό τριών οπαδών, δύο της Σεβίλλης κι ενός της Ρόμα.

Παράλληλα, έγιναν 11 συλλήψεις οπαδών της Σλασκ με την κατηγορία του βανδαλισμού. Europa League

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!