Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπενφίκα σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Δεν περνάει απαρατήρητη από την Μπενφίκα η περίπτωση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπενφίκα θέλει να αποκτήσει τον Αργεντινό ως ελεύθερο και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κάνει την κίνησή της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το συμβόλαιο του Άνχελ Ντι Μαρία με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και συμφωνία για επέκταση δεν υπάρχει. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Όμως, η Μπενφίκα δεν είναι η μοναδική επιλογή του Ντι Μαρία, ο οποίος έχει προσεγγιστεί και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.