Χάιντουκ Σπλιτ: Οπαδοί πήραν... σουβενίρ το ένα τέρμα από το γήπεδο μετά την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Οι φανατικοί οπαδοί της Χάιντουκ Σπλιτ παλάβωσαν μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της σεζόν εναντίον της Σίμπενικ, αποφασίζοντας να κρατήσουν ένα… σουβενίρ από τη φετινή χρονιά.

Στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, η Χάιντουκ Σπλιτ κατάφερε να κερδίσει με 3-0 την Σίμπενικ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οργανωμένοι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισαν να «αρπάξουν» μια από τις εστίες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο που τους δείχνει να τη μεταφέρουν στον δρόμο. Αργότερα, η εστία εντοπίστηκε σε μια πλατεία δίπλα στην παραλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!