Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα και δεν δίνει σημασία στα διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Πιστεύω ότι πρέπει να φερθούμε έξυπνα και επαγγελματικά σε αυτή την κατάσταση. Ναι, μπορώ να μιλήσω στους παίκτες μου. Τους έχω μιλήσει επ’ αυτού τώρα τελευταία; Όχι. Νομίζω ότι θα υπάρχουν περιπτώσεις όπως τα συμβόλαιο, κάθε χρόνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας στερεί την επιθυμία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε κερδίσει πολλά πρωταθλήματα, πολλά κύπελλα ή πολλές EuroLeague. Σε κάποιες περιπτώσεις κερδίζεις έναν τίτλο το χρόνο. Δεν με νοιάζει αν έχω συμβόλαιο ή όχι, θέλω πραγματικά να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. Είναι το μόνο που απομένει για φέτος. Θα το κοιτάξω αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, όταν θα είμαι με τους φίλους μου, με ένα ποτήρι κρασί ή κάτι τέτοιο. Αλλά τώρα μπορούμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Έτσι βελτιώνεις το βιογραφικό σου.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά υπάρχει πολύς θόρυβος. Πρέπει να ξέρεις πως να διαχειριστείς αυτόν τον θόρυβο όντας παίκτης ή προπονητής της Μπαρτσελόνα. Μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά κάθε ένας από εμάς πρέπει να είναι φιλόδοξος και να το βγάλει από μέσα του, γιατί στο κάτω κάτω παίζουμε για να κερδίσουμε. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, πέραν της νίκης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!