Ο Ντε Λαουρέντις παραδέχτηκε πως ήρθε σε επαφή με τον Λουίς Ενρίκε, αποκαλύπτοντας όμως πως ο Ισπανός τεχνικός έχει ως προτεραιότητα ομάδες της Premier League.

Μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον πάγκο της Νάπολι, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναζητά τον διάδοχό του. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως ήρθε σε επαφή με τον Λουίς Ενρίκε, αποκαλύπτοντας όμως πως ο Ισπανός τεχνικός έχει ως προτεραιότητα ομάδες της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Λαουρέντις για τις συζητήσεις του με τον Λουίς Ενρίκε:

«Συζητήσαμε. Είναι σπουδαίος προπονητής, τα πήγε πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά νομίζω ότι έχει στο μυαλό του την Premier League. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ανταγωνιζόμαστε πολλά πρωταθλήματα που είναι πιο ελκυστικά από το δικά μας, όπως το αγγλικό.

Μπορώ να του πω ότι δεν υπάρχει Κόλπος εκεί, κι ότι η ομίχλη και το φαγητό δεν είναι τόσο καλές συνθήκες, κι άλλα περισσότερα από αυτό… αυτή είναι συζήτηση (γέλια). Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχουν πιο ελκυστικοί πόροι εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!