Παρελθόν αποτελεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας.

Παρελθόν αποτελεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και να ευχαριστεί τον Σέρβο για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο 28χρονος σέντερ, που ψάχνει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, βρίσκεται σε συζητήσεις με Ολυμπιακό και Βίρτους Μπολόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρει τα εξής: «Σε ευχαριστούμε Νίκο. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση όλων των φιλάθλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου σέντερ στην ομάδα μας έφτασε στο τέλος της».

Στη σεζόν που μας πέρασε, ο Μιλουτίνοφ είχε 16,1 πόντους και 9,1 ριμπάουντ στη VTB League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!