Απόλυτα προσηλωμένος στους τελικούς κόντρα στους Νάγκετς εμφανίστηκε ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ.

Απόλυτα προσηλωμένος στους τελικούς κόντρα στους Νάγκετς εμφανίστηκε ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ.

Ο Μπάτλερ μιλώντας μετά τη νίκη του Game 7 κόντρα στους Σέλτικς, τόνισε πως τίποτα δεν έχουν πετύχει οι Χιτ μέχρι επί της ουσίας να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ξέρω γιατί ο κόουτς Σπόλστρα και ο Πατ Ράιλι με ήθελαν εδώ. Κι αυτό είναι για είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και να διεκδικούμε πρωταθλήματα. Ξέρω ότι το γκρουπ των παικτών που έχουν βάλει δίπλα μου, μου δίνει την ευκαιρία να το κάνω αυτό, οπότε πάντα είχα αυτοπεποίθηση.

Δούλεψα πολύ σκληρά με την ομάδα. Ξέρω τη δουλειά που έχουμε ρίξει, οπότε ξέρω τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Δεν παίζουμε απλά για να κερδίσουμε τους τελικούς της Ανατολής. Παίζουμε για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μπάτλερ μετά το Game 7 με τους Σέλτικς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!