Ο Τσάβι ρωτήθηκε (για πολλοστή φορά) μετά τον αγώνα με τη Μαγιόρκα αν υπάρχει κάτι νεότερο για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Μετά τη νίκη της ομάδας του την Κυριακή επί της Μαγιόρκα (3-0), ο Τσάβι αναφέρθηκε στην περίπτωση του πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι, του οποίου το ποδοσφαιρικό μέλλον παραμένει ακόμα αβέβαιο.

Η φημολογία θέλει τον «ψύλλο» να επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα, να εξετάζει φαραωνικές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, ενώ δεν έχουν λείψει και οι αναφορές στο MLS και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε (για πολλοστή φορά) μετά τον αγώνα με τους «νησιώτες» αν υπάρχει κάτι νεότερο για την υπόθεση.

«Αγαπάμε τον Μέσι, φυσικά, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου και της “Μπάρτσα”», είπε στους δημοσιογράφους που ζήτησαν τη γνώμη του για μια πιθανή επιστροφή του.

«Θα δούμε τι θέλει να κάνει, είναι στο χέρι του. Αλλά πιστεύουμε ότι του αξίζει ένας αποχαιρετισμός, ένας φόρος τιμής. Θα δούμε, θα δούμε», πρόσθεσε ο Τσάβι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!