Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν κανονίσει να «πετάξουν» στο Ντένβερ αμέσως μετά τον αποψινό αγώνα, αντί να επιστρέψει στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το Fox Sports 640, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη που επικρατεί για πρόκριση.

Οι Σέλτικς και οι Χιτ αναμετρώνται απόψε στο Game 7 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας (3-3), με… φόντο την πρόκριση στους εφετινούς τελικούς του ΝΒΑ, όπου περιμένουν οι Νάγκετς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το Game 1 των τελικών είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη το βράδυ (1/6) στο Ντένβερ και οι Χιτ προφανώς και δεν σκοπεύουν να απουσιάσουν… Η ομάδα, μάλιστα, έχει ήδη κανονίσει να «πετάξει» στο Ντένβερ αμέσως μετά τον αποψινό αγώνα, αντί να επιστρέψει στο Μαϊάμι, σύμφωνα με το Fox Sports 640, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την πίστη που επικρατεί για πρόκριση.

Αν πάντως το Μαϊάμι ηττηθεί στη Βοστώνη απόψε, θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του ΝΒΑ που μια ομάδα χάνει την πρόκριση σε πλέι οφ ενώ έχει προηγηθεί με 3-0 στη σειρά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.