Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τόνισε πως την επόμενη σεζόν θα μείνει εκτός πάγκων, αλλά επίσης αναφέθηκε στο πόσο έχει την ανάγκη να ξεκουραστεί.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τόνισε πως την επόμενη σεζόν θα μείνει εκτός πάγκων, αλλά επίσης αναφέθηκε στο πόσο έχει την ανάγκη να ξεκουραστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι:

«Μερικές φορές, αφήνεις κάποιον από υπερβολική αγάπη. Τώρα δεν είμαι σε θέση να δώσω στην Νάπολι όλο αυτό που αξίζει. Έχω ανάγκη να ξεκουραστώ. Αισθάνομαι κουρασμένος. Χρειάζεται να μείνω για λίγο εκτός. Δεν θα προπονήσω την Νάπολι ή κάποια άλλη ομάδα. Θα σταματήσω για έναν χρόνο. Η Νάπολι έχει δει τον πιο δυνατό παίκτη στον κόσμο και πολύ καλούς προπονητές, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ο Σάρι είναι μαέστρος του ποδοσφαίρου, ο Αντσελότι είναι ένας από τους Νο 1, ο Γκατούζο είναι παθιασμένος, ο Μπενίτεθ είναι προπονητής διεθνούς φήμης.

Οπότε όταν πας στη Νάπολι πας για να κερδίσεις. Τον πρώτο χρόνο δεν τα καταφέραμε και επικριθήκαμε έστω και λίγο, οπότε αναρωτιέται κάποιος: μπορώ να το κάνω αυτό; Φέτος δεν μπορώ, οπότε κάνω ένα βήμα πίσω. Υπάρχει και ένα ζήτημα με την κόρη μου, την Ματίλντε, με την οποία θέλω να περάσω χρόνο μαζί της ενώ θέλω επίσης να ξεκουραστώ, για αυτό επιθυμώ να μείνω για λίγο στο περιθώριο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!