Η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, παραμένει στο Νο.8 του κόσμου παρά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Ρολάν Γκαρός.

Αμετάβλητη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, παρέμεινε η κατάσταση στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης τένις γυναικών, που διατηρεί η WTA. Και η Μαρία Σάκκαρη παραμένει πάντα στο Νο.8 του πίνακα.

Η Πολωνή επικεφαλής, Ιγκα Σβιάτεκ, η οποία καλείται να ξεπεράσει τον τραυματισμό της και να υπερασπισθεί τον τίτλο της στο Ρολάν Γκαρός, διατηρεί διαφορά ασφαλείας, από την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ η Μαρία Σάκκαρη, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Νο 8 του κόσμου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η πρώτη δεκάδα στην κατάταξη της WTA, έχει ως εξής:

1. Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 8.940 βαθμοί
2. Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 7.541
3. Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ) 5.205
4. Ελενα Ριμπάκινα (Καζακστάν) 5.090
5. Καρολίν Γκαρσιά (Γαλλία) 5.025
6. Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) 4.305
7. Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.541
8. Μαρία Σάκκαρη (ΕΛΛΑΔΑ) 3.391
9. Ντάρια Καζάτκινα (Λευκορωσία) 3.275
10. Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία) 3.162

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!