Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην εφετινή Ligue 1 και ξεκαθάρισε πως θα μείνει στην Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην εφετινή Ligue 1, από τους συναδέλφους του, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, παρέλαβε το συγκεκριμένο βραβείο, το 2019, το 2021 και το 2022 (σ.σ. αφού το 2020 δεν υπήρξε απονομή λόγω Covid-19) και ξεπέρασε στον σχετικό πίνακα, τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος έχει λάβει αυτήν την διάκριση, τρεις φορές από το 1994, οπότε και θεσμοθετήθηκε.

Ο Εμπαπέ, παρέλαβε το βραβείο από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ και έσπευσε να στείλει τις θερμότερες σκέψεις του στον Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος νοσηλεύεται σε «σοβαρή κατάσταση», μετά από πτώση από το άλογο του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νεαρός άσος, χαιρέτησε τους άλλους παίκτες και ιδιαίτερα αυτούς της Λανς, οι οποίοι «έκαναν μία υπέροχη χρονιά», αλλά και τον -απόντα από την εκδήλωση- Λιονέλ Μέσι, καθώς «με βοήθησε. Είναι προνόμιο να παίζεις με τέτοιους παίκτες».

Ερωτηθείς για το μέλλον του, ο Εμπαπέ διαβεβαίωσε πως «Θα είμαι εδώ την επόμενη σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς, έλαβε ο τεχνικός της Λανς, Φρανκ Χάϊζε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!