Δεν δείχνει να αγχώνεται ο Τζίμι Μπάτλερ και τόνισε πως «θα πάμε στην Βοστώνη και θα νικήσουμε».

Η Σέλτικς έχουν επιστρέψει στη σειρά με τους Χιτ και ετοιμάζονται για μία μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο, ο Τζίμι Μπάτλερ παραμένει ψύχραιμος και είπε πως «θα πάμε στην Βοστώνη και θα νικήσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμι Μπάτλερ:

 «Το μπάσκετ είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό άθλημα. Τώρα πρέπει να νικήσουμε εκτός έδρας σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Θα μείνουμε ενωμένοι», είπε και κατέληξε πως «αν έπαιζα καλύτερα δεν θα ήμασταν καν σε αυτή την θέση τώρα. Προσωπικά θα είμαι καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι και αυτό με κάνει να χαμογελάω. Όταν παίζω καλύτερα, παίζουμε όλοι καλύτερα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα», υπογράμμισε βάζοντας την λογική πάνω από το συναίσθημα. «Πρέπει να προχωρήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, που έδωσαν ό,τι είχαν για να έχουμε μία ευκαιρία για να τα καταφέρουμε. Δεν μας πήγε όπως το υπολογίζαμε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μας έχει… πάει σε όλη την σεζόν. Πρέπει να κάνουμε κάτι ξεχωριστό εκτός έδρας, αλλά είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι. Θα μείνουμε ενωμένοι. Μετά από μία τέτοια ήττα όλοι χαμογελούσαμε, επειδή ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θα αφήσω κανέναν να τα παρατήσει. Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Θα πάμε στην Βοστώνη και θα νικήσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!