Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι αναμένει να παραμείνει προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρά τις απολύσεις Καν και Σαλιχάμιντζιτς.

Ο Τόμας Τούχελ δήλωσε ότι αναμένει να παραμείνει προπονητής της Μπάγερν Μονάχου παρά την απόφαση του συλλόγου να απολύσει τον διευθύνοντα σύμβουλο Όλιβερ Καν και τον διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιντζιτς.

Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόλυση των δύο βασικών στελεχών λίγα λεπτά αφότου η ομάδα εξασφάλισε τον τίτλο της Bundesliga την τελευταία αγωνιστική της σεζόν, κερδίζοντας την Κολωνία με 2-1 εις βάρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Μάιντς.

Ο Καν και ο αθλητικός διευθυντής Σαλιχάμιντζιτς ήταν εκείνοι που έπεισαν τον Τούχελ να αντικαταστήσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο τιμόνι της ομάδας τον Μάρτιο, αλλά δεν περιμένει να αποχωρήσει μαζί τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Γνώριζα από χθες [ότι θα απολυθούν]», δήλωσε ο Τούχελ στο Sky εν μέσω των πανηγυρισμών της ομάδας του για τον τίτλο.

«Ο Χασάν μου τηλεφώνησε πριν από οκτώ εβδομάδες, μαζί με τον Όλι και με έπεισαν ότι πρέπει να τα καταφέρουμε. Ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για τον τίτλο, μας έκαναν κομμάτι της επιτυχίας, οπότε πρέπει πρώτα να το επεξεργαστώ. Αντί να πανηγυρίζουμε, έχουμε τώρα το επόμενο σημαντικό θέμα να λύσουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!