Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, δήλωσε πως λυπάται για τη Ντόρτμουντ, ωστόσο χαρακτήρισε τη φετινή κατάκτηση ως την πιο τρελή που έχει πανηγυίσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Μίλερ:

«Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο πρέπει να έχουν μια υποσυνείδητη αίσθηση ότι δεν το αξίζουμε πραγματικά. Και το παραδέχομαι. Καταλαβαίνω, γιατί το δεύτερο μισό της σεζόν μας ήταν τόσο χαοτικό εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα δεν απολογούμαι για το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα και ότι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.

Αλλά όταν σκέφτεσαι τους άλλους μπορεί να αλλάξει η οπτική σου, λυπάμαι. Ακόμα και αν δεν θέλουν να το ακούσουν ή δεν το χρειάζονται καθόλου. Δεν θέλω απαραίτητα να φανώ μεγαλόκαρδος ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν σκληρό. Το πιο συναισθηματικό πρωτάθλημα ήταν ίσως το πρώτο μου, αλλά νομίζω ότι ήταν (το φετινό) πιο τρελό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!