Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τους στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν και τις αλλαγές που έχει κάνει.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε δηλώσεις στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα για τους στόχους που έχει για τη φετινή σεζόν, τις αλλαγές που έχει κάνει με σκοπό να γίνει καλύτερος και την προετοιμασία που ακολουθεί.

«Κύριος στόχος για φέτος είναι το Παγκόσμιο στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. Θα είμαι εντελώς έτοιμος τότε. Ότι γίνεται μέχρι τότε δεν θα είναι το μάξιμουμ. Δεν θα είναι το πιο δυνατό μου, γιατί τα καλά που μπορώ προσπαθώ να τα κάνω εκεί.

Είμαι λίγο πιο γρήγορος φέτος. Έχουμε βάλει περισσότερη προπόνηση στις προετοιμασίες. Πήγαμε στην Τουρκία και στην Κύπρο και κάναμε περισσότερα πράγματα απ’ όσα κάνουμε συνήθως, με μεγαλύτερη ποιότητα κιόλας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έχω γίνει ένα τσικ πιο γρήγορος. Οι χρόνοι μου έχουν πέσει στην προπόνηση. Περιμένω στους επόμενους αγώνες να το δέσω αυτό με τη φόρα μου, την ταχύτητα, γιατί στην Κύπρο έτρεχα καλά αλλά έκοβα την ταχύτητά μου για να πηδήξω. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις άλμα με τη μέγιστη ταχύτητα.

Αν δείτε τις λίστες, πέρυσι είχαν κάνει 14 άτομα πάνω από 8.20 στο μήκος όλη τη σεζόν. Φέτος έχουν κάνει ήδη 14 άτομα και είναι ακόμη Μάιος. Είναι επειδή αλλάζει η γενιά και έρχονται μικροί άλτες. Οι μεγαλύτεροι μου αντίπαλοι θα είναι ο Αμερικάνος Μάρκις Ντέντι, ο Κουβανός ο Μάικελ Μασσό, αν επιστρέψει ο Ετσεβάρια και ο Τζαμαϊκανός ο Γκέιλ. Δεν αναφέρω κάποιους μικρούς γιατί δεν είναι τόσο έμπειροι ακόμα. Πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν θα είμαι αήττητος. Δεν θα χάσω ούτε έναν αγώνα. Και θα κάνω μια μεγάλη επίδοση ελπίζω στο Παγκόσμιο. Την περιμένω να έρθει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!