Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε όρεξη για χαβαλέ σε ένα live που πραγματοποίησε στο Instagram, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε όρεξη για χαβαλέ σε ένα live που πραγματοποίησε στο Instagram το Σάββατο, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ποιντ γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, προφανώς κάνοντας πλάκα, δήλωσε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, γελώντας παράλληλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εδώ και καιρό δημιουργούν σενάρια για μετακίνηση του 32χρονου πόιντ γκαρντ σε άλλες ομάδες, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει επίσημο αίτημα για ανταλλαγή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!