Οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν τις περιπτώσεις πέντε παικτών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις για την επόμενη σεζόν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν πέντε παίκτες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν λύσεις για την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι η καριέρα τους δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Όπως αναφέρει ο Ντάλτον Σελ στην ιστοσελίδα “Behindthebuckpass”, ανάμεσα στους πιθανούς στόχους συγκαταλέγονται ο Ντάριους Μπάζλεϊ από τους Φοίνιξ Σανς, ο οποίος ωστόσο θα είναι restricted free agent το καλοκαίρι και δύσκολα θα παραμείνει στην Αριζόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολουθεί ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη G-League. Επίσης, εξετάζεται η περίπτωση του Κέντρικ Ναν, ο οποίος θα είναι ελεύθερος από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Στους υπό εξέταση παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς περιλαμβάνεται επίσης ο Τζάστις Γουίνσλοου των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει πολλούς τραυματισμούς, καθώς και ο Τι Τζέι Γουόρεν, ο οποίος αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα τραυματισμών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!