Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε στις δηλώσεις της μετά τον πρόωρο αποκλεισμό που γνώρισε στο Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις της στο Eurosport τόνισε πως μπορεί να τύχει να χάσει από παίκτρια που είναι χαμηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη ενώ συμπλήρωσε πως ο κόσμος την κράζει για τις ήττες της από κορυφαίες τενίστριες.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη:

«Ήταν μία πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής, ήταν η πιο δύσκολη unseeded παίκτρια που θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είμαι μία παίκτρια με επίπεδο υψηλό, θα μπορούσα να έχω βρει περισσότερες λύσεις στο γήπεδο, να είχα αντιμετωπίσει λίγο το άγχος καλύτερα. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να δω τι πήγε ακριβώς στραβά. Είχα ένα καλό ξεκίνημα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το μέλλον:

«Δεν μπορώ να πω πολλά για το μέλλον, είναι φρέσκο, κάποιες μέρες ξεκούραση να ηρεμήσει το κεφάλι. Θα ξεκινήσω με τα γρασίδια, το πού ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Θα συνεχίσω τη σεζόν, όπως συνεχίζει με τα συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Για τα τελευταία δύο τουρνουά:

«Έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει σε τελικό Grand Slam, αλλά έχει πέσει βαθμολογικά γιατί ήταν τραυματισμένη και πάλι η σημερινή παίκτρια, λόγω τραυματισμού έχει πέσει. Έχει παίξει ημιτελικά, προημιτελικά σε Grand Slam, έχει κερδίσει τοπ παίκτριες. Σίγουρα θα τύχει να χάσω από πιο χαμηλού ranking παίκτριες μέσα στην χρονιά, αλλά εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς, που χάνω από top παίκτριες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!