Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το 496ο γκολ του στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ξεπερνώντας τα 495 του Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε άλλο ένα ρεκόρ γκολ με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στο Στρασβούργο στην ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μέσι σκόραρε για την Παρί και πέτυχε το 496ο γκολ του στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ξεπερνώντας τα 495 του Ρονάλντο. Το τυπικά αριστοκρατικό τελείωμά του άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στάθηκε καθοριστικό γκολ στην ισοπαλία 1-1 που ήταν αρκετή για να πάρει η Παρί την Ligue 1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πλέον κατακτήσει 43 τρόπαια στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, για τα περισσότερα τρόπαια όλων των εποχών.

Το γκολ ήταν το 16ο της σεζόν και τον αφήνει ένα πίσω από τον συμπαίκτη του Εμπαπέ στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!