Η Παρτίζαν συγκέντρωσε 1.674.760 ευρώ από δωρεές οπαδών για την αποπληρωμή των χρεών - Οι δεσμεύσεις της διοίκησης.

Το πρόγραμμα με τίτλο “WE HAVE ONE PARTISAN” ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας συνολικά 196.358.862 δηνάρια Σερβίας, που αντιστοιχούν σε περίπου 1.674.760 ευρώ. Αυτό το ποσό διατέθηκε στα ταμεία της Παρτίζαν, καθώς προήλθε από δωρεές οπαδών της ομάδας που επιθυμούσαν να βοηθήσουν στην αποπληρωμή των οφειλών του συλλόγου.

«Ολοκληρώθηκε η καμπάνια συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη ρύθμιση της φορολογικής οφειλής! Πρώτα απ ‘όλα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ξεκίνησαν τη δράση και άρχισαν μια ακόμα ιστορία για την αδιάσπαστη αγάπη μεταξύ αυτών που αγωνίζονται για το μαύρο και το άσπρο στο γήπεδο και στις εξέδρες», ανέφερε η ανακοίνωση της Παρτίζαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρτιζάν είχε υποσχεθεί πως θα χαράξει τα ονόματα των 1.992 (σσ. ο αριθμός συμβολίζει τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο) μεγαλύτερων δωρητών στο σήμα που θα κοσμεί το παρκέ του γηπέδου που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά.

Ακόμη, είχε δεσμευτεί ότι θα προσφέρει μια court side θέση εφόρου ζωής σε όποιον κάνει την υψηλότερη προσφορά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!