Ο Κώστας Γαλανόπουλος δημοσίευσε ένα post στο Instagram και ευχαρίστησε όλους όσους τον υποστήριξαν στις δύσκολες στιγμές.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε από σαράντα κύματα τα προηγούμενα χρόνια λόγω τραυματισμών που τον κράτησαν εκτός δράσης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και θεραπείες και πάλεψε όσο κανένας άλλος για να επανέλθει στα γήπεδα.

Ωστόσο, κατάφερε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του και κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα της καρδιάς του.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ΑΕΚ δημοσίευσε ένα post στο Instagram, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε όλους όσους τον υποστήριξαν από την πρώτη μέρα και τον βοήθησαν να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Ένας κύκλος δυο χρόνων με ατελείωτες εξετάσεις , ατελείωτες γνώμες , ατελείωτες θεραπείες , ατελείωτες προπονήσεις φτάνει στο τέλος του.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα όλη αυτή την περίοδο. Μόνο εσείς μάγκες μου ξέρετε τι πραγματικά έχουμε καταφέρει και τι έχουμε περάσει.

Τέλος χρωστάω ακόμη ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα μηνύματα και την αγάπη σας με βοηθήσατε να φτάσω στο σήμερα αφήνοντας πίσω τις δύσκολες μέρες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κώστας Γαλανόπουλος (@galanopoulos__kostas)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!