Πραγματικά ασταμάτητος ο Σκότι Πίπεν δεν σταμάτησε να πετάει... μπηχτές για τον Μάικλ Τζόρνταν σε νέα του συνέντευξη.

Πραγματικά ασταμάτητος ο Σκότι Πίπεν, ο οποίος μιλώντας στο “Stacey King’s Gimme The Hot Sauce” podcast δεν σταμάτησε να πετάει… μπηχτές για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο Last Dance, το οποίο όπως τόνισε ο Πίπεν, το έκανε ο Τζόρνταν για διαφήμιση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν χρειαζόμουν στην πραγματικότητα τα εύσημα, αλλά ένιωσα ότι (σ.σ. το Last Dance) ήταν σίγουρα κάτι περισσότερο προσανατολισμένο στον Μάικλ και την οπτική του γωνία, σχετικά με το πώς έβλεπε την ομάδα, πώς έβλεπε τον εαυτό του ξεχωριστά από την ομάδα», δήλωσε ο Πίπεν και πρόσθεσε:

«Απλώς σκέφτηκα ότι ήταν πραγματικά κάτι που έκανε για να διαφημίσει την καριέρα του για να τον κάνει πιο προσιτό στον σημερινό κόσμο. Έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από τότε που κερδίσαμε το τελευταίο μας πρωτάθλημα, επομένως κανείς δεν θυμάται πραγματικά τους Σικάγο Μπουλς – ειδικά πολλά από τα παιδιά που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι. Δεν έβλεπαν καν μπάσκετ όταν γεννήθηκαν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!