Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας βρίσκονται η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο Κώστας Σλούκας.

Μετά την ήττα στον τελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός εστιάζει μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως δεν βλέπει την επόμενη μέρα και την επέκταση συμβολαίων που «καίνε» ή στις προσθήκες που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Εκτός από τον Σάσα Βεζένκοφ (όπου μένει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο NBA), υπάρχει και ο Κώστας Σλούκας. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, Ματέο Αντρεάνι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως ο 33χρονος γκαρντ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως περισσότερες λεπτομέρειες για το deal μεταξύ Ολυμπιακού και Σλούκα θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα, πιθανότατα μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Εκτός του Κώστα Σλούκα, στον Ολυμπιακό αναμένεται να συνεχίσει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!