Για ενδιαφέρον ομάδων της EuroLeague για τον Καρμέλο Άντονι, το οποίο μάλιστα μεταφράστηκε σε προτάσεις, έκανε λόγο ο Μαρκ Στάιν.

Για ενδιαφέρον ομάδων της EuroLeague για τις υπηρεσίες του Καρμέλο Άντονι, το οποίο μάλιστα μεταφράστηκε σε προτάσεις, έκανε λόγο ο Μαρκ Στάιν.

Μπορεί ο 38χρονος φόργουορντ να έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είχε μείνει στα… αζήτητα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με βάση τα λεγόμενα του Αμερικανού δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο άλλοτε ηγέτης των Νιου Γιορκ Νικς δέχτηκε προσφορές από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ωστόσo, o ίδιος ο Καρμέλο Άντονι δεν έδειξε ενδιαφέρον για την προοπτική να μετακομίσει στη Γηραιά Ήπειρο και προτιμούσε μια τελευταία ευκαιρία στο NBA που -εν τέλει- δεν του δόθηκε ποτέ δυστυχώς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!