Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την πρόκριση της Λίβερπουλ στο Europa League και τόνισε ότι το μόνο που αλλάζει είναι ότι πλέον η ομάδα του θα παίζει τις Πέμπτες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε την πρόκριση της Λίβερπουλ στο Europa League και τόνισε ότι το μόνο που αλλάζει είναι ότι πλέον η ομάδα του θα παίζει τις Πέμπτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Έχουμε ευρωπαϊκές βραδιές του χρόνου, αντί για Τρίτη, Τετάρτη, θα είναι Πέμπτη, ποιος νοιάζεται;

Όλοι έτσι σκεφτόμαστε. Δεν είναι η σεζόν που θέλαμε. Πιστεύω πραγματικά ότι αυτή δεν είναι μια σεζόν για την οποία θα μιλήσουμε, δεν καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο περισσότερα για να απολαύσει, αλλά τους χαρίσαμε στιγμές. Η μεγάλη απογοήτευση είναι αυτό το μικρό πράγμα, το Europa League, που όμως είναι και μεγάλο.

Θα ήταν μια κανονική σεζόν αν τερματίζαμε τέταρτοι. Όχι σπουδαία, αλλά αναγνωρισμένη. Μερικές φορές πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι εδώ 7,5, τα πράγματα δεν είναι πηγαίνουν πάντα καλά και μερικές φορές θα υπάρχουν και πτώσεις. Είναι καλό που είμαι εδώ τόσο καιρό, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!