Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλφόνσο Ντέιβις για την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλφόνσο Ντέιβις για την επέκταση της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 22χρονος Καναδός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, και ο στόχος της ομάδας από τη Βαυαρία είναι να επιτευχθεί σύντομα μια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι εκπρόσωποι του Ντέιβις περιμένουν τις εξελίξεις από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου προτού ληφθεί η τελική απόφαση.

Ταυτόχρονα, ο νεαρός παίκτης είναι στη λίστα της Ρεάλ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!