Ο Αλεξάντρε Πάτο, επιστρέφει στην Βραζιλία, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Αλεξάντρε Πάτο, επιστρέφει στην Βραζιλία, για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από την θητεία στου στο MLS και την Ορλάντο Σίτι. Ο 33χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο έξι μηνών με την Σάο Πάολο και αυτό, θα είναι το τρίτο του «πέρασμα» στον σύλλογο της Βραζιλίας, όπου είχε ήδη αγωνισθεί, το 2014 και το 2019.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Αλεξάντρε Πάτο επέστρεψε στο σπίτι! Την Παρασκευή (26 Μαϊου), ο 33χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με ρήτρες παραγωγικότητας και έτσι θα αρχίσει την τρίτη του θητεία στον σύλλογο. Ο παίκτης αναρρώνει από την επέμβαση προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο και θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα όταν είναι έτοιμος», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!