Σε οκτώ μήνες (από έντεκα που ήταν αρχικά) μειώθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) η ποινή του Ιβάν Τόνεϊ.

Σε οκτώ μήνες (από έντεκα που ήταν αρχικά) μειώθηκε από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) η ποινή του Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της FA αποφάσισε να μειώσει κατά τρεις μήνες την ποινή αποκλεισμού του επιθετικού της Μπρέντφορντ, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλειά του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αποφασισμένος να καταπολεμήσει τον εθισμό του μέσω θεραπειών, εκμεταλλευόμενος το διάστημα που θα αναγκαστεί να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν θα έχει δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!