Στις 18 Αυγούστου 2023 θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, σύμφωνα με το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-24.

Στις 18 Αυγούστου 2023 θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League, σύμφωνα με το συνοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-24, που εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα (26/5) από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, το οποίο συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων μετά τη 16η αγωνιστική (20-21 Δεκεμβρίου) και θα επανεκκινήσει στις 3-4 Ιανουαρίου 2024, ενώ η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου. Μία εβδομάδα αργότερα (10/3/24) θα αρχίσουν τα play off και τα play out, με την ολοκλήρωση της περιόδου να προγραμματίζεται για τις 12 Μαΐου.

Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τη σύσταση επιτροπής, που θα εξετάσει το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας. Στην εν λόγω επιτροπή θα μετάσχουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Επίσης, ομόφωνα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την ΕΠΟ, με στόχο τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League υπέρ της ομοσπονδίας, για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Τέλος, επικυρώθηκαν οι βαθμολογικοί πίνακες του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι βαθμολογικοί πίνακες των πρωταθλημάτων υποδομών Super League K19 και Κ15.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!