Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, έριξε τα… βέλη του κατά των παικτών του.

Η Μονακό κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μερίδιο σε αυτό έχει και ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο έμπειρος προπονητής έχει βελτιώσει αρκετά την ομάδα αλλά οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησε για τους παίκτες του σηκώνουν αρκετή κουβέντα…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Μεγάλωσα σε άλλες εποχές, τώρα όλα έχουν αλλάξει. Οι νέοι αθλητές είναι εγωμανείς. Όλοι τους! Από τη μία, δεν θέλεις να έχεις τέτοιους παίκτες, θα πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Όμως αυτοί οι παίκτες κάνουν τη διαφορά και όχι τυχαία. Όλοι οι σπουδαίοι αθλητές, ακόμη και οι ποδοσφαιριστές, είναι έτσι. Πήρα καλές αποφάσεις σε όλα τα προβλήματα και νομίζω ότι αυτό μας βοήθησε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!