Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δήλωσε «εντελώς συντετριμμένος» που η ομάδα του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Champions League

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, δήλωσε «εντελώς συντετριμμένος» που η ομάδα του δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Champions League και ότι ο σύλλογος είχε απογοητεύσει τους οπαδούς.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1) επί της Τσέλσι την Πέμπτη έβαλε τέλος στις ελπίδες της Λίβερπουλ για μια θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πέμπτη, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την πρώτη τετράδα με ένα παιχνίδι να απομένει.

Την περασμένη σεζόν, η Λίβερπουλ τερμάτισε μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, αλλά φέτος δεν κατάφερε να απειλήσει λόγω τραυματισμών και κακής φόρμας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι εντελώς συντετριμμένος», έγραψε ο Σαλάχ στο Twitter. «Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία για αυτό. Είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στο Champions League της επόμενης χρονιάς και αποτύχαμε.

Είμαστε η Λίβερπουλ και η πρόκριση στην διοργάνωση είναι το ελάχιστο. Λυπάμαι, αλλά είναι πολύ νωρίς για μια αισιόδοξη ανάρτηση. Απογοητεύουμε εσάς και τους εαυτούς μας».

Η Λίβερπουλ παίζει στο Σαουθάμπτον στον τελευταίο της αγώνα της σεζόν την Κυριακή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!