Σε 48 ώρες (Κυριακή, 28/05) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros.

Σε 48 ώρες (Κυριακή, 28/05) είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros, με την φιλοδοξία να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στο τουρνουά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με βάση τις πρώτες λίστες των αγώνων που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές για την Κυριακή, τόσο ο 24χρονος πρωταθλητής, αλλά και η 27χρονη πρωταθλήτρια θα μπουν στο κορυφαίο Grand Slam την ίδια ημέρα και, μάλιστα, απέναντί τους θα βρουν αντιπάλους από την ίδια χώρα (Τσεχία).

Το νο5 της ATP θ΄ αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Γίρι Βέσελι, ενώ το νο8 της WTA καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καρολίνα Μούχοβα, από την οποία είχε αποκλειστεί πέρυσι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Roland Garros.

Παραμένουν ακόμη άγνωστες οι ώρες και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις, με το πιθανότερο σενάριο οι σχετικές ανακοινώσεις για το πλήρες πρόγραμμα της 28ης Μαΐου να γίνονται το Σάββατο (27/05).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!