Ένα βήμα παρακάτω πηγαίνουν τη σύνδεση Ολυμπιακού και Τίτε στη Βραζιλία.

Ένα βήμα παρακάτω πηγαίνουν τη σύνδεση Ολυμπιακού και Τίτε στη Βραζιλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 62χρονος τεχνικός προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αποτελώντας μία από τις πολλές περιπτώσεις προπονητών που εξετάζονται. Ωστόσο, στη Βραζιλία τονίζουν πως ο Τίτε πλέον διαπραγματεύεται με τους «ερυθρόλευκους».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Αλ Χιλάλ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Τίτε. Υπάρχουν επίσης διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, έναν τουρκικό σύλλογο και έναν άλλο από την Ιαπωνία. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο Twitter του ο δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε. Μένει να φανεί αν ευσταθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.