Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, απ' όπου και ξεκινάει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκληρώθηκαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σέρβος σέντερ αποφάσισε να ξεκινήσει τις δραστηριότητές του για την offseason στην Ελλάδα. Εξάλλου, έχει κάνει επενδύσεις στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος προκειμένου να επισκέπτεται συχνά τη χώρα.

Παράλληλα, η Βίρτους Μπολόνια φέρεται να έχει καταθέσει μεγάλη πρόταση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της ενώ στα ρεπορτάζ εξηγούν ότι ο ίδιος περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.