Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και έκαναν λόγο για διάθεση αποχώρησής του.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του μετά την άκρως πετυχημένη πορεία της ΑΕΚ τη φετινή χρονιά. Η «Ένωση» με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου της νταμπλ έπειτα από το 1978.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εκτός από τη χαρά του, θέλησε να διαψεύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες και έκαναν λόγο για διάθεση αποχώρησής του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εφημερίδα «LiveSport»:

«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης.

Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη.

Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!