Ο Μπρούνο Άλβες αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την «Ένωση» να ξεχωρίσει και να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στην πρώτη του σεζόν ως αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Άλβες κατόρθωσε να φτάσει με την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν την «Ένωση» να ξεχωρίσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπρούνο Άλβες:

«Ένας από τους καλύτερους τελικούς που θα μπορούσα να παρίσταμαι και η νίκη με παίκτη λιγότερο το κάνει ακόμη πιο σπέσιαλ και πολύτιμο το γεγονός πως γράψαμε ιστορία, κερδίζοντας το νταμπλ για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια. Ήταν όλα εκεί, ενέργεια, αυτοθυσία, αφοσίωση, χαρακτήρας, αμοιβαία βοήθεια, πάθος, φιλοδοξία και προσπάθεια.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν οι σπουδαίοι πρωταθλητές και τα έχουμε και εμείς. Κανένας δεν μπορεί να κερδίσει μόνος, οπότε ευχαριστώ την ΑΕΚ, τον κύριο Πρόεδρο, την οικογένεια της ΑΕΚ, τον προπονητή, όλο το staff, τους παίκτες, τα μέλη της διοίκησης, όλους τους οπαδούς, όλα τα μέλη του συλλόγου και αυτούς που δουλεύουν για την ομάδα, που βοήθησαν να τα καταφέρουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!