Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, ανεπηρέαστος υποστήριξε, πως η ομάδα του θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι.

Εντυπωσιακοί ήταν οι Σέλτικς στο Game 5 των τελικών της Ανατολής καθώς επικράτησαν με 110-97 των Χιτ στη Βοστώνη, μείωσαν τη σειρά σε 3-2 και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους να γίνουν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που επανέρχεται από το 0-3. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, ανεπηρέαστος υποστήριξε, πως η ομάδα του θα κερδίσει το επόμενο παιχνίδι και οι Χιτ θα προκριθούν στον τελικό του πρωταθλήματος, εκεί όπου ήδη περιμένουν οι Ντένβερ Νάγκετς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπάτλερ είπε:

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να ξεκινάμε καλύτερα, ξεκινώντας από τους βασικούς. Οι Σέλτικς έχουν ρυθμό από την αρχή του αγώνα. Πάντα θα έχουμε θετική σκέψη, ξέροντας ότι μπορούμε και θα νικήσουμε αυτή την σειρά. Απλώς πρέπει να το κάνουμε στην έδρα μας.

»Δεν είμαστε η ομάδα που εμφανίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα στα μέσα του αγώνα επειδή δεν βάλαμε κάποια σουτ. Αυτό όμως μπορούμε να το διορθώσουμε. Απλώς πρέπει να μπούμε πιο δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Όπως λέω πάντα, θα υπάρχουν μόνο χαμόγελα και θα είμαστε πολύ, πολύ, πολύ συνεπείς, ξέροντας ότι θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!