«Έχω κερδίσει δέκα τρόπαια σε τέσσερα χρόνια», επισήμανε, μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

«Φούσκωσε» από ικανοποίηση το στήθος του Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας σήμερα (26/5) στους δημοσιογράφους για την αυριανή αναμέτρηση με τη Σεβίλη στο “Ramón Sánchez Pizjuán”, με την οποία ανοίγει η αυλαία της προτελευταίας -37ης- αγωνιστικής στη LaLiga: «Έχω κερδίσει δέκα τρόπαια σε τέσσερα χρόνια» (σ.σ: 2013-2015 και 2021-2023). Αν κάνω την αξιολόγηση αυτού του πρωταθλήματος, νιώθω άσχημα. Αν μιλήσω για τη σεζόν, ήταν καλή. Αν μιλήσω για τις δύο σεζόν, ήταν θεαματικές», είπε ο Ιταλός προπονητής που εμφανίστηκε  ήρεμος μετά τον «τυφώνα» Βινίσιους που προκάλεσε η ρασιστική επίθεση στη Βαλένθια απέναντι στο Βραζιλιάνο επιθετικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βινίσιους δεν θα ταξιδέψει στη Σεβίλη: «Δεν ταξιδεύει γιατί δεν μπορεί να παίξει. Είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει, αλλά το γόνατό του συνεχίζει να τον ενοχλεί», είπε ο Αντσελότι, έχοντας επίσης απόντες τους, Μπενζεμά, Ασένσιο και Μαριάνο.

«Θέλουμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Είναι δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος τα πάει πολύ καλά. Έχουμε  απουσίες, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Συναισθηματικά είμαστε καλά», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμα στην Ισπανία τεχνολογία γραμμής για το γκολ, με αφορμή αυτό που συνέβη στο Εσπανιόλ-Ατλέτικο, με το VAR (σ.σ: το γκολ  του Γκριεζμάν): «Η τεχνολογία είναι σημαντική. Με το VAR πολλά πράγματα έχουν βελτιωθεί. Περισσότερη τεχνολογία θα ήταν επίσης καλό. Άλλα πρωταθλήματα έχουν ήδη τη τεχνολογία γραμμής. Αν είναι χρηματικό πρόβλημα θα λυθεί σύντομα. Πρέπει να βελτιώσουμε τη χρήση της τεχνολογίας. Είναι προφανές».

Στη συνέχεια έκανε  μία σύντομη ανάλυση της σεζόν: 

«Σε όλες τις διοργανώσεις αγωνιστήκαμε μέχρι το τέλος. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, μας πήρε λίγο για να επιστρέψουμε στο επίπεδό μας. Σημειώστε ότι δεν υπήρξε πρόβλημα από μπροστά. Έχουμε πετύχει πολλά γκολ. Μας έλειπε λίγο περισσότερη σταθερότητα πίσω. Αν μιλάμε για στατιστικά, πρέπει να αποκτήσουμε έναν αμυντικό. Όχι τερματοφύλακα γιατί έχουμε τον καλύτερο στον κόσμο. Μερικές φορές τα στατιστικά είναι λίγο παραπλανητικά. Δεν εξηγούν πάντα τι συνέβη. Τη νέα σεζόν πρέπει να σεβαστούμε τη φανέλα που έχουμε και τις αξίες του συλλόγου. Και οι παίκτες να δείξουν σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Είναι πολύ μεγάλα κίνητρα». Αντσελότι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!